Søg

Om os

Krudtkongen er kompetent, kræsen og kompromisløs. Med mere end 30 års erfaring i branchen har vi næse for kvalitet, og vi sætter en ære i kun at tilbyde førsteklasses fyrværkeri til danske forbrugere.

Krudtkongen er specialist i import af fyrværkeri med raffinerede effekter og knivskarpe farver. Selvom vi har nogle af de bedste fabrikker i Kina til at producere vores fyrværkeri, så sikrer vi med jævnlige kontrolbesøg, at der ikke bliver gået på kompromis med kvalitet og sikkerhed. Alle vores produkter bliver desuden grundigt funktionstestet både før afskibning og efter hjemkomst til vores lager.

“Kongeserien” er vores klassiske produktserie, der løbende optimeres med både sikkerhed og effekter. I serien har vi kvalitetsprodukter i en lavere priskategori, men du finder også særdeles effektfulde raketter, batterier og slagkraftige sortimenter, der sikrer dig herredømmet over himlen. Denne fyrværkeriserie er på alle måder garanti for kongelig underholdning til hele familien.

Vores fyrværkeriserie “World of China” er kinesisk håndværk, når det er allerbedst. Serien tager dig med på en storslået rundrejse til Kinas største attraktioner og giver dig valuta for pengene. Med fyrværkeri fra “World of China” bliver du forført af de mest eventyrlige farver og effekter. Serien er så populær, at den også forhandles af andre importører i Europa.

Få en historisk nytårsaften med “Vikingeserien” – årets nyhed fra Krudtkongen. Til denne fyrværkeriserie er der hentet inspiration af myter, legender og forestillinger fra vikingetiden, men kvaliteten er fra 2015. Vikingeserien er udviklet og produceret med omhu efter de mest sikre standarder og skaber en moderne fortælling om guddommeligt nytårsfyrværkeri. Gør dig klar til at plyndre himlen og bliv Viking af vejen.

Er du interesseret i at blive forhandler af vores kvalitets fyrværkeri? – så kontakt os for yderligere uforpligtende info.

Sæt kronen på værket med fyrværkeri fra Krudtkongen.